Novosti

09.02.2019.

Ariana Grande redefiše pop muziku
Ariana Grande redefiše pop muziku

Novi album samo je delić velike slagalice

U dobu striminga, svi pričaju kako umetnici imaju sve više kontrole. Dokaz je, čini se, Ariana Grande i sve što je uradila u poslednjih godinu dana. Postoji šansa da je sve velika marketinška zavera, ali odlučujemo da verujemo da su zapravo samo dobro iskorišćene okolnosti. 
 
Ariana Grande nam donosi novi album thank u, next samo šest meseci nakon izlaska uspešnog albuma Sweetener! Ariana nam predstavlja 12 novih pesma na kojima je sarađivala sa producentima kao što su Happy Perez, Pop Wansel i Tommy Brown koji su zaslužni za neke od najvećih svetskih hitova poslednjih godina. 
 
Pored jakih vokala, na albumu je prisutan i uticaj trap zvuka. Same pesme šalju poruke podrške i slave prijateljstvo dok ih prati prepoznatljiva doza drskosti. Jedna od najiskrenijih pesma svakako je fake smile u kojoj nam Ariana otkriva kako se zapravo oseća! Jedva čekamo da čujemo kako ih izvodi na turneji!
 
Odmah uz izlazak albuma, Ariana nas je obradovala i spotom za novu pesmu break up with your girlfriend, i'm bored! Spot za samo nekoliko sati broji više od 25 miliona pregleda! 
 
Spot za 7 rings je za samo mesec dana pregledan više od 135 miliona puta! Pesma thank u, next ne prestaje da obara rekorde slušanosti! Spot nas je posebno obradovao jer prikazuje najbolje scene iz naših omiljenih filmova u kome joj se pridružuju Troye Sivan, Jennifer Coolidge i Kris Jenner!
 
 
Ostavi
komentar

Povezano