Novosti

11.03.2013.

Agnetha iz ABBE izbacila singl, uskoro i album Agnetha Faltskog
foto: Youtube screenshot
Agnetha iz ABBE izbacila singl, uskoro i album

Agnetha Faltskog, plavuša iz čuvenog četverca ABBA koji je palio i žario sedamdesetih i osamdesetih, donela je hrabru, a mi bismo dodali i pametnu, odluku da se u šezdesetdrugoj godini vrati muzici i podari nam novi album, prvi nakon punih devet godina pauze.

Da podsetimo, najpoznatiji švedski sastav svih vremena, ABBA, uvrštava se u jedne od najuspešnijih bendova ikada koji je sa preko 370 miliona prodatih ploča širom sveta bio i ostao jedan od tri najprodavanija imena moderne muzičke scene. 

Nakon što se karijera sa bendom završila, od prilike 1988. godine, Agnetha je napravila dugu pauzu u karijeri koja je trajala sve do 2004. godine kada je izbacila prilične uspešan singl a potom 2008. godine i kompilaciju "My Very Best". Od tada se dosta pojavljivala u javnosti, često i sa ostatkom benda, oko promocije filma Mama Mia koji je imao premijeru 2008. godine. 

Juče je na sajtu YouTube osvanuo singl "When You Really Loved Someone" koji najavljuje najnoviji album koji izlazi 13. maja.

Nakon preslušavanja singla zaključujemo da Aghnetha izgleda izuzetno lepo a boja njenog glasa je nepromenjena i prepoznaćete je nakon samo par taktova. Deluje da je izgubila nešto od svojih čarobnih visina ali bi bilo neumesno zamerati joj bilo šta posebno jer je odabrala nepretencioznu pesmu koja joj pristaje i stilski i sadržajno a koja ipak ima potencijal da postane radio hit. Mi se radujemo ovom izdanju i drago nam je da je Agnetha ostala u muzici i da ćemo je još dugo slušati!

Ostavi
komentar

Povezano