Novosti

06.01.2014.

Adele sprema novi album! Adele
foto: Youtube screenshot
Adele sprema novi album!

Ovoga puta izgleda stvarno... Bilo je vreme

Već nekoliko meseci kruže glasine da Adele sprema novi, treći po redu album, koji bi trebalo da izađe ove godine (spekuliše se sredinom godine), a ako je verovati istim, to će biti mešavina njenog prepoznatljivog zvuka, modernog jazz-a, starih pesama – sve zaogrnuto u klavirske melodije!

Na novom albumu Adele radi još od januara, a ljudi za koje se navodno zna da su sarađivali sa njom su Kid Harpoon, James Ford, William Orbit i Ryan Tedder iz OneRepublic-a koji je rekao da će Adele na novom albumu zvučati bolje nego ikad! Takođe, u septembru Wiz Khalifa je objavio da je pevačica radila i na njegovom petom izdanju „Blacc Hollywood“, mada ni te informacije nisu u potpunosti potvrđene! Šta je sa zvezdama i misterijom u poslednje vreme?!

Iako su neki bili skeptični po pitanju žanrova koje je Adele izabarala za novi album, jer su očekivali da će se slavna Britanka okrenuti nekim „modernijim“ bitovima, ipak mislimo da Adele neće omanuti ni ovog puta, jer klavir i njen glas – da li nam išta više potrebno, realno?

Ostavi
komentar

Povezano