Novosti

21.05.2019.

2000Late ove subote obara svoj rekord
foto: Youtube screenshot
2000Late ove subote obara svoj rekord

Najmasovnija žurka na otvorenom

Atmosfera sa ekskurzije, još bolje, iz autobusa ka odmaralištu, najbliža je onoj na žurkama 2000Late. Samo što umesto jednog odeljenja, tu je nekoliko hiljada ljudi koji iz sveg grla pevaju! 
 
2000Late nastao je kao studentski projekat katedre za Pozorišnu i radio produkciju na FDU, a sada je nezaustavljiv fenomen i najmasovnija žurka. 
 
Publika Lejta je kao i Zabavnikova, od 7 do 77. Puštaju se "zabavnjaci" i MTV hitovi iz prethodne dekade. Ima svega - od Britney Spears do Željka Joksimovića, od Molitve do Sandstorm, sve u svrhu rasterećenja i dobre zabave. Na istom mestu su metalci i dizelaši, a na prvi pogled ove žurke u Hangaru izgledaju isto kao kada dolaze aktuelni producenti tehno muzike. Ekstaza se postiže uz Varnice, a katarza uz temu serije Porodično blago. In Da Club recituje se bolje od bilo koje lektire, a Prodigy hitovi dokazuju kakvo zaveštanje ta grupa ima kod nas i kod mlađih generacija. 
 
Prema rečima idejnih tvoraca, sada didževa, 2000Late prilika su da se vratite u bezbrižniji period i da se, bez obzira na to šta sad slušate, opustite uz pesme uz koje smo svi odrastali. 
 
Rekordna poseta na 2000Late žurci bila je prošlog novembra kada je u Hangaru bilo 6000 ljudi, sa procenom da je bar još hiljadu bilo ispred. Ove subote, u prostoru Luke Beograd na otvorenom, kapacitet je gotovo neograničen! 
 
Karte možete nabaviti na svim Gigstix i Ticketvision prodajnim mestima aktuelnoj ceni od 400 dinara! Za ostale informacije, pratite Facebook event
Ostavi
komentar

Povezano