Novosti

30.12.2013.

2 Cellos: Prvo DVD izdanje konačno dostupno 2 Cellos
foto: Menart PR Photo
2 Cellos: Prvo DVD izdanje konačno dostupno

Poznati dvojac dolazi u Beograd na promociju!

Planetarno popularni duo na violončelima 2 Cellos, koga čine Luka Šulić i Stjepan Hauser, početkom sledeće godine dolaze u Beograd kako bi promovisali svoj  DVD „Live At Arena Zagreb“, ali i podsetili nas na njihov fantastični debitantski album „2Cellos“!

Momci su potpisali ugovor sa izdavačkom kućom „Sony Masterworks“, posle velike popularnosti koju je stekla njihova obrada pesme „Smooth Criminla“ Michael-a Jackson-a, i debitantski album „2Cellos“,  izbačen 2011. godine, pored ove sadrži još jedanaest pesama, obradivši hitove izvođača poput Nirvane, U2, Kings Of Leon, Muse, Johhny-a Cash-a i drugih.

Ove godine čelisti su izbacili i svoj drugi studijski album nazvan „In2ition“, a trenutno su na turneji sa Elton-om John-om, koju su započeli 8. juna u Kardifu.

Šulić i Hauser će u našoj prestonici promovisati i svoje prvo DVD izdanje „Live At Arena Zagreb“, sa koncerta u zagrebačkoj Areni, koji je održan pred 25 hiljada posetilaca u junu 2012. godine. Na DVD-u moći ćete da vidite kako uživo zvuče obrade velikana popularne muzike, ali i klasične interpretacije u kojima Šulić i Hauser pokazuju svoju virtuoznost.

Ostavi
komentar

Povezano