Novosti

26.11.2013.

1D "Midnight Memories" u prodaji i u Srbiji One Direction
foto: Menart PR Photo
1D "Midnight Memories" u prodaji i u Srbiji

Knjižara Delfi SKC

Neverovatno je šta se, za svega 3 godine, koliko je prošlo od njihovog učešća u britanskom X Factoru, dogodilo sa životima najpopularnije petorke na svetu One Direction.

Objavili su dva albuma, prodali preko 35 miliona nosača zvuka, a njihov 3D film „This Is Us“ doneo im je neverovatan uspeh! Neverovatnih 22 miliona FaceBook fanova i 16 milona Twitter pratilaca, samo su deo priče o 1D maniji koja je zavladala svetom.

Juče, 25. novembra, izašao je njihov treći album pod nazivom “Midnight Memories” koji će već sutra, 27. novembra, biti u prodaji i u Srbiji!!!!

Specijalno za sve Dictionere u Srbiji, Menart je organizovao specijalnu pretprodaju novog albuma, na sajtu DVD Zona, na kom svi koji naruče album još danas dobijaju i specijalan poklon, primerak časopisa posvećen ovim fantastičnim momcima, 100% Fan magazin!

Sutra, 27.11. od 12h, u knjižari Delfi kod SKC-a, organizuje se i posebna, promotivna, prodaja albuma tokom koje će biti podeljene i nagrade, onim Dictionerkama i Dictionerima koji se najranije pojave da kupe svoj primerak originalnog 1D albuma!

"Midnight Memories" je definitivno najreprezentativniji album ove petorke do sada, koji najbolje dokumentuje koliko su daleko dogurali u muzičkoj industriji! Možda, pre svega zato što su, po sopstvenom priznanju, otvorili vrata ka novoj fazi u kojoj im je omogućeno da pojedinačno, ali i zajednički kreativno doprinesu samom muzičkom materijalu, tako što su se uključili u studijski rad i komponovanje, doprinevši sa 12 od ukupno 14 tekstova pesama na albumu!

Na novom albumu, bend je radio sa velikim brojem poznatih muzičkih producenata kao što su Jamie Scott (Enrique Iglesias, JLS, Little Mix) i Jacknife Lee (Blur, Robbie Williams, Biffy Clyro), ali i sa poznatim umetnicima:  Tom Fletcher, Danny Jones, Dougie Poynter (McFly), Ryan Tedder (One Republic) i Gary Lightbody (Snow Patrol).

Redosled pesama:

Best Song Ever

Story of My Life

Diana

Midnight Memories

You & I

Don't Forget Where You Belong

Strong

Happily

Right Now

Little Black Dress

Through the Dark

Something Great

Little White Lies

Better Than Words

Ostavi
komentar