Novosti

28.01.2014.

1D: Liam najavljuje spot za "Midnight Memories" One Direction
foto: Menart PR Photo
1D: Liam najavljuje spot za "Midnight Memories"

Pogledajte video

Najveća teen atrakcija na planeti, bend One Direction, objaviće u petak 31. januara novi spot za pesmu „Midnight Memories“.

Kako i dolikuje, momci znatiželju miliona obožavateljki širom sveta dodatno potpiruju konstantnim postovanjem fotki i mini videa na svojim Twitter i Tumblr nalozima na kojima voze neobične crvene četvorotočkaše, plešu na ulici i ljube u ruku jednu gospođu u godinama. Kako će sve ove, prilično šašave slike, biti uvezane u jednu priču ostaje da vidimo kada spot konačno izađe, a očekivanja dodatno podiže i podatak da režiju spota potpisuje Ben Winston koji je zaslužan za spotove za „Best Song Ever“ i „Story Of My Life“.

„Midnight Memories“ je još jedan od singlova sa njihovog istoimenog, trećeg po redu, studijskog albuma koji je izašao 25. novembra 2013. godine za Syco & Sony Music.

Podsećamo, 1D su karijeru započeli u čuvenom takmičenju za talente X Factor u Britaniji 2010. godine. Momci, koji su se za show prijavili kao solisti, postali su bend nakon odluke Simona Cowella da ih na taj način zadrži u igri a ostatak njihove priče je jedna od najneverovatnijih show-biz bajki sa (za sada) srećnim epilogom. Interesantno je da su momci, kao 1D, takmičenje u X Factoru završili kao trećeplasirani dok je prvo mesto te godine osvojio Matt Cardle koji se ne može pohvaliti ni blizu uspešnom karijerom.

Uživajte uz najavu singla koju je snimio jedan od momaka, Liam:

Ostavi
komentar