Nova lica

25.09.2013.

Zendaya Zendaya
foto: Youtube screenshot
Zendaya

Disney kanal postao fabrika seksipilnih zavodnica!

Tamnoputa lepotica Zendaya je još jedna nada koja je počela na Disney kanalu, i tako se probila u svet show biznisa. Ova rođena Kalifornijka je od malena bila u dodiru sa scenom, jer je odrastala pored pozorišta, koje je redovno posećivala, zbog majke koja je tamo bila zaposlena. Tako je Zendaya još od malena osetila uzbuđenje scene, bilo kao gledalac u publici, bilo kao izvođač na istoj!

Profesionalnu karijeru je započela kao model za modnu kuću „Macy’s“, ali su je daleko više zanmali ples, muzika i gluma. Veliku popularnost stekla je ulogom Rocky Blue u sitkomu „Shake It Up!“, koji se emituje na Disney kanalu (mada je četvrta sezona otkazana), i istu je dobro iskoristila, lanisravši svoju muzičku karijeru! Prvi nezavisni singl „Swag It Out“ je izbacila pre dve godine, koji je odmah postao hit, a potom je usledio i „Watch Me“, numera koju je uradila sa Bellom Thorne, njenom koleginicom iz gorepomenute serije!

Singl „Replay“, izbačen u julu ove godine, najavio je njen debitantski album, koji je izašao pre sedam dana pod nazivom – „Zendaya“! Ostaje nam da vidimo kako će album proći kod slušalaca, mada mislimo da se ona ne brine mnogo, pošto joj je i glumačka karijera u usponu (prošle godine je izašao njen prvi film „Frenemies“)! 

Njoj želimo sreću, a vi nam u komentarima ostavite vaše mišljenje!

Ostavi
komentar
  • 28.11.2013, 15:45h Shake It Up - Kao prvo: cetvrta sezona nije otkazana nego nije ni planirana! Kao drugo: Frenemies je izasao pre skoro tri godine , a ne jednu! Kao tece: Ona je samo devojka i ne pricajte takve lazi o njoj! Njen sam najveci fan i znam sve o njoj i bolje je da prestanete da sve to pricate jer ce vas neko tuziti!

  • 18.10.2013, 09:52h Mia - ovako ne pricajte tako nesto za nju da je zbog nje: Disney kanal postao fabrika seksipilnih zavodnica!Ona nije nista lose ureadila nije snimila spot kao Miley, niti je glumila u filmu poput spring breakers kao Selena i Venessa. Ona je skroz ok. Tako da vam je bolje da ne pisete lazi !

Povezano