Nova lica

01.11.2013.

X Factor: Petar Jojić Percholy Petar Jojić
foto: Youtube screenshot
X Factor: Petar Jojić Percholy

Sjajna imitacija ili mnogo više?

I dok sve novine i internet portali bruje o maloj Ilmi (i to s razlogom, pošto je oduvala scenu, blago rečeno), mi ćemo se malo pozabaviti momkom koji je takođe osvojio simpatije publike, a i žirija pevajući Čolinu pesmu „Ti živiš u oblacima mala“.

Petra Jojića Percholy-a ste možda imali prilike da vidite u Knez Mihajlovoj, gde izaziva ovacije prolaznika, a mi  bismo iskoristili ovu priliku da ukažemo i na ogroman talenat koji ovaj momak poseduje, pored i više nego očiglednog dara za imitaciju. Prvo, pevati pesme jedne od najveće zvezde bivše SFRJ, i to sa takvom lakoćom, uopšte nije lak posao. Petar to sjajno radi, sa više nego dobrom tehnikom, a na sve to preleće sa jednog kraja scene na drugu, a da se to uopšte ne primećuje u njegovom pevanju! To se ne može videti ni kod svih svetskih zvezda, a kamoli na muzičkoj sceni Srbije! I to sve samo sa nepunih šesnaest godina!

Ono što mu je žiri na neki način zamerio jeste preterana sličnost sa Čolom, da ne vide njegovu suštinu iliti X factor, ali mi ipak mislimo da Percholy ima dosta vremena da radi na svom „ličnom pečatu“, a i jedan je Čola, što bi narod rekao!

Percholy je na kraju dobio 3 DA, prošao dalje, a nama ostaje da vidimo koliko daleko će ovaj momak dogurati, i naravno da ga podržimo svim srcem! Jer, realno, zaslužio je!  

Ostavi
komentar

Povezano