Nova lica

03.01.2014.

X Factor: Intervju sa Tamarom Milanović Tamara Milanović
foto: Luka Pilipović
X Factor: Intervju sa Tamarom Milanović

"Još uvek nisam u potpunosti svesna šta sam do sada postigla..."

Tamara Milanović je svog mentora Kikija Lesendrića i njegovog prijatelja, mentora asistenta, Scotta Milsa oduševila izvođenjem čuvenog hita Bebi Dol „Hajde da“ i tako obezbedila prolaz u dalji tok takmičenja, a ako pratite komentare na društvenim mrežama jasno je da ništa slabiji utisak nije ostavila ni na publiku koja će veoma uskoro uzeti učešća u odlučivanju. Neposredno pred početak dugo očekivanih LIVE nastupa sa Tamarom smo popričali o dosadašnjim utiscima i naravno, o tome kako sprema za ostatak takmičenja:

MjuzNews: Da li si se navikla na činjenicu da si prošla u polufinale (LIVE shows) i kako se pripremaš za prvi nastup?

Tamara: Mislim da još uvek nisam u potpunosti svesna šta sam do sada postigla. Pitajte me na dan prvog live show-a, verovatno ću znati (smeh).

MjuzNews: Ko ti je iz Kristinine i Željkove grupe u emisiji kuće sudija najviše zapao za oko i zašto?

Tamara: Ja sam se te večeri tako isplakala... Najjači utisak na mene su ostavili Maja koje me je rasplakala posle prvog stiha, Daniel iz Željkove gupe, ženski bend 4U i muški bend Doktori.

MjuzNews: Znamo da nam ne možeš otkriti šta ćeš pevati ali nam makar reci da li ćemo uz tvoj nastup ovoga puta đuskati ili (ponovo) plakati?

Tamara: Prvi live nastup će sigurno biti energičniji od nastupa na audiciji i za mene svakako zabavan. Nadam se da će to i publika prepoznati.

Ostavi
komentar

Povezano