Nova lica

16.11.2013.

X Factor: Intervju sa Marinelom Đogani Marinela Đogani
foto: X Factor PR Photo
X Factor: Intervju sa Marinelom Đogani

"Obožavam hip hop, soul i jazz"

Marinela je privukla pažnju publike i pre nego što je zapevala i to zato što je ćerka Đoleta i Slađe Đogani koji su na domaćoj estradi prisutni već više od 20 godina. Ona je, međutim, svoj nastup koncipirala sasvim drugačije od onoga po čemu znamo njene roditelje otpevavši sjajno čuveni hit Sele Su „This World“. Neosporno talentovana, Marinela je zaslužno prošla u dalji tok takmičenja pa je red da je pre njenog sledećeg nastupa u X Factoru malo bolje upoznamo:

MjuzNews: Tebe je za X Factor prijavila tvoja porodica. Da li bi se i sama prijavila ili nisi ni pomišljala na to?

Marinela: Prijavile su me mama i sestra jer nisam imala hrabrosti da se prijavim sama.

MjuzNews: Za koje muzičare (pevače, bendove) bi rekla da su najviše uticali na tvoj sadašnji muzički ukus?

Marinela: Slušam isključivo stranu muziku ali ne kažem da ne volim i našu... Ipak, stranu muziku volim mnogo više (smeh). Lana Del Ray me jako inspiriše, volim Rihannu naravno,rnb, strani rep, trap and base, elektronsku muziku, soul i jazz...

MjuzNews: Da li samouka ili si učila pevanje?

Marinela: Talenat je uvek bio prisutan što je i najbitnije i završila sam solo pevanje kod Aleksandre Radović.

MjuzNews: Na audiciji si pevala pesmu sjajne Sele Su koja je nedavno bila u Beogradu. Da li si bila na njenom koncertu i da li generalno, često posećuješ koncerte?

Marinela: Naravno, nisam mogla to da propustim... nju obožavam! Uživala sam u tom trenutku, čak je uspela i da me rasplače! Posećujem sve koncerte koji su mi interesantni.

MjuzNews: Da li si zadovoljna svojim prvim nastupom na X Factoru?

Marinela: Iskrena da budem nisam previše zadovoljna svojim nastupom ali je bilo ok... Mogu mnogo više. Trema je učinila svoje. Mislim da sam pogrešila sa izborom pesme... Nisam je na vreme spremila i mislila sam da je bolje da na početku otpevam neku malo lakšu pesmu pa posle da otpevam i neku težu.

MjuzNews: Koga bi, iz žirija, najviše volela za mentora u daljem toku takmičenja i zašto?

Marinela: Sve ih veoma poštujem tako da mi je svejedno kod koga ću biti. Ali mala prednost ide Kristini Kovač jer peva soul muziku (smeh).

Ostavi
komentar

Povezano