Nova lica

05.05.2015.

Upoznajte Tori Kelly Tori Kelly
foto: PR Photo
Upoznajte Tori Kelly

MTV Push Artist za mesec maj

Kao i svakog meseca, MTV bira svoje Push izvođače, a maj pripada talentovanoj devojci iz Kalifornije, koju ne smete zaobići – upoznajte Tori Kelly!

Tori potiče iz muzičke porodice, rastavši uz kvalitetan odabir muzike svoga oca, koji je bubnjar i basista – sa 12 godina je počela da svira bubnjeve, za 15. rođendan je tražila softver za pravljenje muzike na poklon.

Pre 6 godina je na pozajmljenoj gitari napravila svoj prvi cover – u pitanju je numera „The Only Exception“ sastava Paramore, ali je veliki proboj imala obradom „Thinkin' Bout You“ Franka Oceana, koju je postavila na YouTube, dostigavši preko 22 miliona pregleda.

Tori je 2012. godine objavila svoje prve autorske pesme – u pitanju je EP „Handmade Songs by Tori Kelly“, koje su privukle pažnju kako publike, tako i kolega – dobila je priliku da nastupa sa Edom Sheeranom i Samom Smithom, koji je za nju rekao da nikada nije doživeo takvu fizičku reakciju kada je čuo nekoga da peva, dodavši „Njene vokalne sposobnosti su neverovatne! U potpunosti vlada svojim glasom, koji je kao slatkiš preliven medom“.

Kao što smo već rekli, Tori je izabrana za ovomesečnog MTV Push izvođača, a dok nam ne stignu nove pesme, koje ona uveliko sprema za novi album, uživajte uz singl „Nobody Love“:

Ostavi
komentar

Povezano