Nova lica

13.03.2014.

Upoznajte The Slack iz Valjeva The Slack
foto: PR Photo
Upoznajte The Slack iz Valjeva

The Slack je mlad sastav iz Valjeva koji čine tri momka: Aleksandar Topalović (bubnjevi), Nikola Milošević (bas gitara) i Lazar Antonić  (vokal i gitara). Kako sami kažu, na početku rada (okupili su se krajem leta 2013. godine) su uglavnom svirali obrade poznatih domaćih i stranih bendova među kojima su Block Out, Bjesovi, Radiohead i drugi. Ipak, uskoro odlučuju da se oprobaju i sa autorskom muzikom a rezultat je materijal koji trenutno pakuju u svoj prvi demo album koji će biti spreman za publiku sredinom ove godine.

Svoj zvuk sami opisuju kao žanrovski teško odrediv. Upadljivo je prisustvo čvrstih rifova, povremeno psihodelične a povremeno melodične teme i neobičan, varirajući vokal koji više zvuči kao još jedan instrument nego kao glas.

Ukoliko smo vas zainteresovali, na linku niže možete poslušati demo snimak pesme „Patos“ koja na neki način najavljuje njihovo prvo izdanje. The Slack naglašavaju da, iako je pesma snimana u skromnim uslovima, ona pruža prilično jasan uvid u to u kom pravcem bend želi da ide dalje i šta od njih možemo očekivati u narednom periodu.

)

Ostavi
komentar

Povezano