Nova lica

14.10.2014.

Upoznajte SOHNa SOHN
foto: Official Facebook page
Upoznajte SOHNa

Poslušajte ovog sjajnog čoveka

Christopher Taylor, koji nastupa pod imenom SOHN nam dolazi iz Engleske, a trenutno ovaj talentovani muzičar živi i radi u Beču.

Taylor je rođen u južnom Londonu, gde je još kao klinac krenuo da uči da svira gitaru i klavir. On je započeo svoju muzičku karijeru pre 10 godina, osnovavši projekat Trouble Over Tokyo, koji je opisan kao indie electro angst-POP, u okviru kog je izbacio 4 studijska albuma.

Godine 2010. Taylor napušta svoj projekat, i izbacuje numere „Warnings“ i „Oscillate“ pod imenom SOHN. Iste godine izbacuje svoj EPThe Wheel“, na kome pored ove dve pesme nalaze još i „The Wheel“ i „Red Lines“, a mini album je dobio odlične ocene kritike.

Pre dve godine, SOHN se preselio u Beč gde je nastavio da stvara svoju muziku, a prošle godine potpisao je ugovor sa novom izdavačkom kućom „4AD“, za koju je izdao svoj debitantski album „Tremors“, izbačen u aprilu ove godine, koji je najavljen sjajnim singlom „Artifice“, čiji spot možete pogledati ispod.

SOHN je do sada sarađivao i sa drugim izvođačima, od kojih je najpoznatija Lana Del Rey, a verujemo da ćemo o ovome čoveku tek čuti i pisati!

Uživajte:

Ostavi
komentar

Povezano