Nova lica

07.07.2014.

Upoznajte Moko Moko
foto: Official FaceBook page - cover pictue
Upoznajte Moko

Londonski „odgovor“ na Massive Attack

Diane Nadya Adu-Gyamfi a.k.a. Moko je mlada pevačica iz Londona, koja se muzičkoj sceni predstavila prošle godine, osvojivši srca kako publike, tako i kritike!

Moko je rođena 1991. godine u Londonu, i kao mala devojčica je počela da se bavi pevanjem, nastupajući u crkvenim horovima. Ona je započela studije engleske književnosti na fakultetu Goldsmiths u Londonu, ali je ljubav prema muzici ipak prevagnula!

Moko je pozvana da nastupi sa Neneh Cherry i bendom Rocket Number Nine u okviru londonskog Boiler Room-a, posle kog je privukla pažnju electronic dua Chase & Status, koji su je pozvali da gostuje na njihovom singlu „Count On Me“, koji je zauzeo mesto #5 na UK Singles listi, i koji je Moko doneo proboj koji joj je bio potreban!

Pevačica je prošle godine u oktobru izbacila svoj prvi EP „Black“a njena muzika je okarakterisana kao zvuk trip hop bendova devedestih, a portal NME.com joj je dodelio titulu „londonskog odgovora na sastav Massive Attack“!

Moko je 2. jula predstavila novi, vodeći singl „Your Love“ sa svog novog EP-a „Gold“, a  mi vam predstavljamo novi spot koji je urađen za pomenutu numeru!

Pogledajte sjajnu Moko:  

Ostavi
komentar

Povezano