Nova lica

12.10.2016.

Upoznajte Joanne Joanne
foto: Youtube screenshot
Upoznajte Joanne

FKA Lady Gaga

Njeno ime je Stefani, iako su mnogi to zaboravili. Ceo svet je zna kao Lady Gagu. Pojavila se sa dance pesmicama i zaludela tinejdžere vrlo brzo. Igrala je na kartu nepripadanja i sa mnogo šminke i još više kostima napravila armiju fanova. Njene pesme bile su bučne i procesuirane. Trebale su nam godine da shvatimo da je reč o devojci koja je počela karijeru svirajući po barovima svoje verzije rok klasika. 

Lady Gaga nesporno je ikona digitalnog doba, ali sada želi da upoznate njenu country stranu. Novi album nosi ime njene tetke koja je umrla mlada, a Stefani kada je na sceni sada preuzima njen identitet. Iza scene je Mark Ronson, večiti dečak  koji je uobličio zvuk Amy Winehouse i iznedrio najveće hitove Bruna Marsa. Na sceni sa njom je Hilary Lindsay, devojka koja je pisala neke od najvećih skorijih Nashville hitova.

21. oktobra stiže album, a pre njega dobili smo dva promotivna singla. Perfect Illusion kasnonoćni je provod u gužvi i dimu. Jednostavna euforična pesma koja udara taman gde treba, koja će vas zavrteti ako joj pružite ruke. Nakon te ekstatične, u vidu zapleta i razrešenja došla je Million Reasons. Lakog teksta, precizne produkcije, sa egzekucijom kakvu samo Gaga može da izvede. Snaga albuma Joanne naslućujemo da leži upravu u tome - pesme možda zvuče prosto, ali je jasno da nisu onda kada zamislite bilo koga drugog da ih izvodi. 

Partnerstvo sa Bud pivom donelo je promociju po barovima. Profesionalni snimak izvedbe pesme Million Reasons pogledajte ispod. Ukoliko želite da među prvima dobijete album u Srbiji, Universal Music Serbia vam daje šansu - prijavite se na ovom linku ovde

Ostavi
komentar

Povezano