Nova lica

20.03.2014.

Upoznajte 5 Seconds of Summer! 5 Seconds of Summer
foto: www.universalmusic.rs
Upoznajte 5 Seconds of Summer!

Nova teen atrakcija dolazi iz Australije

Najnovija teen atrakcija nam dolazi iz Australije! Oni se zovu 5 Seconds of Summer, sviraju pop – rok a kako stvari stoje pitanje je dana kada će, po broju fanova, stati rame uz rame sa bendovima poput One Direction i The Vamps.

5 Seconds of Summer (ili kraće 5SOS) čine: Luke Hemmings (glavni vokal i gitara), Michael Clifford (gitara, vokali), Calum Hood (bas gitara i vokali) i Ashton Irwin (bubnjevi i vokali). Bend je formiran 2011. godine a kao i brojni drugi muzičari novije generacije i ovi momci su počeli tako što su postavljali svoje amaterske snimke na servisu YouTube. Prvi veliki uspeh došao je sa coverom hita Justina Biebera i Chris Browna „Next to You“ koji su izbacili kao trojka jer se bubnjar, Ashton Irwin, pridružio tek nešto kasnije. Usledio je ogroman viralni uspeh i prvi EP pod nazivom „Unplugged“ koji se popeo na neverovatno 3. mesto australijkse iTunes top liste!

Interesantno je da je čak i Louis Tomlinson (1D) jedno vreme promovisao 5SOS tvrdeći na društvenim mrežama da je njihov fan i sharujući neke od njihovih snimaka na svojim profilima da bi godinu dana kasnije momci bili deo turneje One Directiona „Take Me Home Tour“.

Trenutno rade na svom prvom albumu a očekuje se i zvaničan izlazak singla „She Looks So Perfect“ za koji je snimljen i video u kom možete uživati na linku niže:

Ostavi
komentar