Nova lica

07.05.2020.

Sobni rnb mlade Katarine Nešić
foto: Youtube screenshot
Sobni rnb mlade Katarine Nešić

Poslušajte zavodljivi debi singl

Ova devojka nam se javila još krajem marta, ali se mejl zagubio i tek sada pišemo o njoj. Priznajemo grešku i ohrabrujemo nove izvođače da nam se javljaju kako bismo proširili reč o njima! 
 
Katarina Nešić ima 24 godine i radi pod umetničkim imenom Kat N. Završila je Fakultet muzičke umetnosti u Beogradu na odseku za klavir a aktivno se bavi pevanjem, komponovanjem, audio produkcijom, plesom i u slobodno vreme slikarstvom. 
 
Umetničku svestranost je odlučila da objedini i pokaže se javnosti kroz svoju prvu pesmu Can’t.
 
Njena prva autorska pesma i vizuali su nastali u saradnji sa muzičkim producentom Dušanom Bobićem i video producentom Dušanom Dudukovićem
 
"Inspiracija za pesmu je nastala kada mi je kolega Dušan Bobić poslao svoju novu traku na kojoj je radio. Zvuk i ritam su me inspirisali i melodije sam napisala odmah. Kada mi dodje inspiracija, osetim i tematiku kojom bi numera mogla da se bavi. U slučaju pesme Can't, ona je bila zavodljive prirode, u meni je pobudila potrebu da kroz muziku opišem kakav osećaj u meni stvara privlačnost prema nekome.  Želela sam da prikažem da je u redu da uživamo u osećaju privlačnosti koji imamo prema nekome, bez srama.”  - kaže nam Katarina.  
 
Katarina je, prigodno situaciji, ceo muzički spot snimila u stanu, koristeći ograničen prostor i opremu na raspolaganju. Spotom preovladava monohrona paleta boja i senzualna igra silueta. 
 
 
Ostavi
komentar

Povezano