Nova lica

04.07.2020.

Sirovi i topli Holanđanin remme
foto: Y
Sirovi i topli Holanđanin remme

Nemojte propustiti ovu izuzetnu baladu

Donekle novo ime na svetskoj muzičkoj sceni, a u potpunosti vredno otkrivanja jeste remme – dvadesetogodišnji kantautor koji ove godine vredno predstavlja svoje delo, zaključno sa poslednjim singlom lose touch.
 
Mladi holanđanin u ovoj numeri dalje otkriva svoj muzički raspon, prikazujući sirovost, ali i toplinu u glasu, praćene klavirskim i žičanim zvucima.
 
lose touch nije balada poput svake druge. Na momente nežna, a u drugima vrlo moćna, upotpunjena je i kompleksnim tekstom. 
 
"Preplavljen sam emocijama kad god pevam lose touch. Tera me da stavim sve na crtu, zatvorim oči i jednostavno izgubim kontrolu. Pesma je o onoj osobi koja nas gura preko ivice. O situaciji kada znaš da ćeš u nekom trenutku morati da odustaneš, ali još uvek nisi spreman, a stvari izmiču kontroli“, objašnjava remme.
 
Spot za numeru dodatno osnažuje emociju koju ona nosi i prikazuje prelepe pejzaže u čijem centru je upravo mladi autor.
 
remme je veliki uspeh doživeo već sa svojim prvim singlom get older, a pratila ga je i numera hunger, pre nego što će se pojaviti sa naslovom lose touch. Poslednju numeru počeo da je piše u Berlinu pre dve godine, međutim za nju je tada snimio samo demo i, kako kaže, ostavio da odstoji. 
 
U martu 2019. godine u Londonu čuo ju je moj dragi prijatelj i fenomenalan tekstopisac Gary Go (Rihanna, Skrillex). On se tom prilikom oduševio i završili smo pesmu istog dana“.
 
Ostavi
komentar