Nova lica

17.04.2014.

Sevyn Streeter, devojka kojoj je Chris Brown odmah ponudio ugovor Sevyn Streeter
foto: Youtube screenshot
Sevyn Streeter, devojka kojoj je Chris Brown odmah ponudio ugovor

U eri kada tekstopisci žarko žele da pređu u pevače izdvaja se devojka umetničkog imena Sevyn Streeter. Dok njene koleginice koje su slično počele imaju polovičan učinak (Keri Hilson osvojila obožavaoce prvim albumom, ali je zato drugi prošao mlako i nedovoljno zapaženo), Sevyn se polako i oprezno kreće uzlaznom putanjom ka muzičkom uspehu.

Već na samom početku, Sevyn se zajedno sa koleginicama iz grupe RichGirl, susrela sa surovošću muzičke industrije, jer njihova tadašnja izdavačka kuća ,,Jive Records“ nije bila dovoljno zainteresovana za izdavanje njihovog prvenca. Grupa se ubrzo raspala, i iako se Sevyn nalazila u nezavidnom i teškom položaju, sreća joj se ipak osmehnula.

Kolega Chris Brown, kojeg je takođe zastupao ,,Jive“, primetio je talenat svoje koleginice i ponudio joj saradnju. Ne samo da je saradnja dovela do toga da se čak šest Sevyninih pesama nađe na Chris Brownovom, Grammy nagrađenom, albumu ,,F.A.M.E.“, već je Sevyn potpisala i ugovor sa njegovom muzičkom kućom CBE!

Njen talenat za pisanje prepoznali su i drugi, tako da se Sevyn može pohvaliti radom sa RnB veteranima poput Kelly Rowlanda, Brandya, Trey Songza, ali i novim nadama koje joj mogu biti konkurencija, poput mlade pevačice Ariane Grande.

Tokom 2013. obradovala nas je sa debitantskim singlom ,,I like it“, zatim pesmom ,,It won't stop“  koja je svoje zasluženo mesto na top listama pronašla nakon remiks verzije sa Chris Brownom. U decembru 2013. izašao je njen debitantski EP „Call me crazy, but...“ koji je debitovao na petom mestu Billbordove Top R&B/Hip-Hop liste albuma. Pesma "nExT" je dobila svoju remiks verziju u saradnji sa kolegom novajlijom Kid Inkom (što ne čudi, jer je Kid prethodno sarađivao sa Chris Brownom na pesmi ,,Show me“). Čini se da se Sevyn već sad izdvaja od svojih koleginica jedinstvenim RnB zvukom, a da li je zaista tako, proverite uz Chris Browna i Kid Inka!

Ostavi
komentar