Nova lica

10.10.2017.

Rudy Mancuso nam je omiljeno novo lice Rudy Mancuso
foto: Youtube screenshot
Rudy Mancuso nam je omiljeno novo lice

Poo Bear pomogao YouTube zvezdi

Tehnički, Rudy Mancuso nije nepoznat. Ovaj dvadesetpetogodišnjak je YouTube zvezda, ali sada pravi proboj i na Billboard listu, pa ga stavljamo u kategoriju debitanata. U proboju mu pomaže dobitnik Grammy nagrade, Poo Bear. 
 
Oni su izbacili duet Black & White. Pesma je vođena klavirom za kojim je Rudy koji je zadužen za strohe, dok je Poo Bear na refrenu, a predstavlja pravo osveženje u odnosu na ono što se na radiju čuje. Ipak, sasvim dovoljno je zakićena zvukom na koji nas je Poo navikao u hitovima koje je pravio za Justina Biebera
 
Rudy je samouki muzičar čiji spotovi imaju desetine miliona pregleda zahvaljujući kombinaciji muzike i komedije. Vežbao se i pred ljudima uživo, jer je imao priliku da otvori Bieberov koncert u Brazilu pred pedeset hiljada ljudi! 
 
Novi spot verovatno je da će se zavrteti, pošto je Mancuso potpisao ugovor sa iskusnim Shots Studios, ekipom koja zastupa zvezde kao što su Alesso i Anitta
 
Interesantno, iz Shots Studios su rekli da ovo kompletan umetnik nije postojao još od Charlia Chaplina. Nazivaju ga jednim od najtalentovanijim sa kojim su ikada radili. 
 
Inače, Rudy je sam i režirao spot za Black & White.
 
Ostavi
komentar