Nova lica

13.09.2013.

Ross Lynch & R5: Debi album izlazi 24. septembra Ross Lynch
foto: Youtube screenshot
Ross Lynch & R5: Debi album izlazi 24. septembra

Još jedan multitalenat sa Disney kanala!

Ovaj momak zaista obećava, a sudeći po njegovoj karijeri koja poprima sve veće razmere iz dana u dan, njegovo vreme tek dolazi!

Ross je poreklom iz Kolorada, ali se 2007. godine, zajedno sa porodicom, preselio u Los Anđeles sa ciljem da on i njegova braća i sestra uspeju u muzičkoj industriji. On nije išao u školu, nego su ga roditelji podučavali kod kuće (tzv. homeschooling), a Ross je uporedo učio da svira razne instrumente – klavir, ukulele, mandolinu, violinu, bas gitaru, bubnjeve, ali mu je ipak najomiljeniji gitara!

Lynch je popularnost stekao kada je 2011. izabran da glumi u seriji koja se emituje na Disney Channel-u – „Austin&Ally“, u kojoj igra mladog pevača, koji popularnost stekne pošto se snimak njegovog performansa pojavi na internetu, a kasnije se udružuje sa Ally koju igra Laura Marano. Ova serija, za koju je proletos objavljeno da će biti i treća sezona, otvorila je Ross-u vrata u svet filma, pa je glumio i u Teen Beach Movie, čija je premijera bila u julu ove godine!

Međutim, mladi Lynch nije odustao ni od muzičke karijere, i na njoj trenutno radi kao član benda R5, koga čine njegova braća Riker i Rocky, sestra Rydel i porodični prijatelj Ellington Ratliff. Svoj debitantski EP naziva „Loud“ su izbacili u februaru,a njihov debi album „Louder“ se očekuje 24. septembra! Fanovi su odmah poludeli kada su čuli lead singl sa albuma pod nazivom „Pass By Me“, čija je premijera bila na Disney radiju 16. avgusta!

Popularnosti benda su doprinele i pesme koje je Lynch snimao za seriju „Austin&Ally“ poput „A Billion Hits“, „Heard It On The Radio“, ali i njegovo učešće u show programu „So You Think You Can Dance“, gde pokazao i igračko umeće!

Brojimo sitno do 24., strpite se! 

Ostavi
komentar

Povezano