Nova lica

30.06.2020.

ROLE MODEL ima neophodnu dozu samopouzdanja
foto: Youtube screenshot
ROLE MODEL ima neophodnu dozu samopouzdanja

Kroz singl for the people in the back

Da li nam je svima potrebna jedna nedelja u kojoj ćemo saseći sve loše veze koje iz nas izvlače energiju? ROLE MODEL je to uradio sa samopouzdanjem koje nije ni znao da ima i iskustvo deli sa nama u novoj pesmi!
 
for the people in the back donosi nov zvuk, ali ostaje privržena gorućim temama koje ROLE MODEL obrađuje sa zadovoljstvom. Ovog puta pozdravlja toksične veze dok ih samouvereno ostavlja iza sebe.
 
Prema njegovoj definiciji, upravo to jeste i treba da bude "role model“ – ne neko ko deluje toliko upeglano da izgleda nemoguće slediti ga, već neko ko ima realne ciljeve i nosi se sa stvarima koje su većini nas poznate.
 
Tucker Pillsbury najpre je počeo da se bavi filmom, a onda je shvatio da to ipak nije to. Sadašnji uspeh o kome pišu mediji kao što su i-D, HIGHSNOBIETY, Complex i drugi, potvrda je njegove odluke da je muzika polje u kome će se razvijati i zadržati. Njegov EP iz 2019. oh, how perfect doneo je brzo prihvaćen zvuk, „gen Z“ teme, a onda i vrtoglave brojke kada su strimovi u pitanju.
 
 
Ostavi
komentar