Nova lica

15.05.2020.

Novi nivo za Ivu Mišović - LORENS
foto: LORENS PR
Novi nivo za Ivu Mišović - LORENS

Spektakularni spot za novi singl

Pisali smo vam o ovoj devojci, a sigurni smo da će biti još povoda! Sa velikim zadovoljstvom delimo talenat i trud koji Iva Mišović poseduje! 
 
Najavljivali smo velike stvari za nju, a one su stigle veoma brzo. Iako se tim pridevom ljudi razbacuju, slobodno ćemo reći da je spot pred nama SVETSKI
 
Muziku je rano zavolela, a sa industrijom počela da se upoznaje kao MTV voditelj. Otišla je u Berlin na studije, a pred njihov kraj počela da objavljuje. Privukla je pažnju tamošnje etikete, pa spakovala debi EP koji uskoro objavljuje. 
 
Ova lepa devojka prodornih svetlih očiju, osim što ima lice za svetsku scenu, poseduje vežbani vokal kojim uspešno izražava emocije o kojima i piše. U pesmi sa velikim kontrastima koju je sama i producirala, priča o usponima i padovima jednog odnosa, kao i pobedi nad samim sobom. 
 
Pesma Just Because dobila je podjednako impresivan spot koji je režirala Hani Domazet o kojem je rekla: 
 
"Dramaturgija video snimka došla je prirodno - nevidljiva sila zbog koje devojka preispituje sebe. Kao i neopisiva želja za i nagon za bekstvom od ove moći. To nije lak zadatak, ali ona mora pronaći snagu u sebi da se ponovo rodi i nastavi dalje. Da nauči da na prošlost gleda kao na lekciju i da bude u stanju da od nje napravi umetnost."
 
Ostavi
komentar

Povezano