Nova lica

24.10.2018.

Normani i Calvin Harris izdali zajednički EP
foto: Youtube screenshot
Normani i Calvin Harris izdali zajednički EP

Dve pesme kao najava uspešne solo karijere

Grupa Fifth Harmony postojala je kratko, ali je izvesno da će njen uticaj trajati dugo, kako zbog ono što su devojke radile zajedno, tako zbog pojedinačnih projekata. 
 
Ne treba govoriti o tome koliko je uspešna Camila Cabello, već okrenuti se ono što preostale devojke spremaju. Kao najava uspešne solo karijere, stigao nam je mali EP sa dve pesme od Normani
 
Ona se udružila sa hitmejkerom Calvinom Harrisom koji joj je dao dve trake. Obe flertuju sa klupskim zvukom, ali ne idu ni u jednu krajnost, baš kao što radijski hitovi i treba da budu. 
 
Normani kaže da je ovo prava prezentacija nje kao umetnika, a mali showcase uključuje i saradnju sa Wizzkidom
 
Karipski zvuk dominira na pesmi Checklist na kojoj je Nigerijac, dok je nešto dublji bit na pesmi Slow Down koja je miriše podjednako na Calvinov prethodni album Funk Wav Bounces Vol. 1, ali i na skoriju saradnju sa Samom Smithom
 
Ove dve pesme ne prati veliki hajp, što pretpostavljamo da otkriva sličnu taktiku onom kojom nam je servirana i mlada Cabello. Setimo se da njen prvi singl Crying In The Club nije zavredeo ni da se nađe na debi albumu, ali je poslužio svrsi.
 
Ostavi
komentar

Povezano