Nova lica

14.01.2014.

Nina Nesbitt: Uskoro izlazi dugoočekivani debi album Nina Nesbitt
foto: www.universalmusic.rs
Nina Nesbitt: Uskoro izlazi dugoočekivani debi album

Preslatka Nina Nesbitt će nas napokon obradovati dugoočekivanim debi albumom koji će nositi naziv „Peroxide“ a koji će izaći 17. februara.
 
Ova 19-godišnjakinja, škotsko-švedskih korena, iza sebe ima zaista uspešnu godinu – njen EP „Stay Out“ u aprilu prošle godine sa četiri pesme ima više od 6 miliona pregleda na YouTube i Vevo platformama (danas broji više od 20 miliona), a naslovna pesma je uvrštena u program prestižnog programa BBC radija. Iako tada još nije objavila studijski album, uspešno je rasprodala turneju u Velikoj Britaniji, a svakako treba pomenuti i njen odličan nastup u Kombank Areni u Beogradu, krajem septembra prošle godine. Prilikom boravka u Beogradu Nina je dala intervju za naš portal koji možete pročitati klikom OVDE.
 
Nina je svoju karijeru započela kao 16-godišnjakinja, manjim nastupima u Edinburghu i Manchesteru. Svoje video snimke objavila je takođe i na YouTube-u i doživela odličnu reakciju muzičkih fanova. Ubrzo je predstavila svoj prvi, samostalno objavljeni EP „The Apple Tree“, nakon čega je krajem 2012. usledio i ugovor za Island / Universal Music i objava prvog zvaničnog singla – „Boy“
 
Nina „Peroxide“, kojeg najavljuje singlom „Selfies“, za koji je snimljen i spot:
 
Ostavi
komentar

Povezano