Nova lica

12.12.2016.

Ne taj Mika Mika
foto: Youtube screenshot
Ne taj Mika

Nego brazilski

Kada guglate MIKA, prvi rezultat je britanski pevač koji se na sceni pojavio pre deset godina i kasnije potpuno zaludeo svet svojim hitovima Relax (Take It Easy) i Grace Kelly. Njegova karijera danas ide čudnom putanjom. Umesto globalnog impakta, Mika osvaja jedno po jedno tržište. Malo je u Aziji, a malo peva na francuskom. No, u latinskoj americi se pri pomenu tog imena misli na drugog momka. 
 
Ovde smo da bismo vam predstaviti novog izvođača na latino-američkoj sceni koji se slučajno isto zove. I sasvim slučajno vam ga predstavljamo baš na njegov rođendan! 
 
Dakle, rođen je 12. decembra 1988. godine. Rano je igrao u kultnom filmu Cidade de Deus, a široj javnosti postao prepoznatljiv po ulozi u tinejdžerskoj hit seriji Rebelde
 
Micael Borges nastupa pod svojim nadimkom Mika i možete ga upoznati u spotu za pesmu Quero seu amor u kojem peva i repuje. Ovaj zarazni hit začinjen je uticajima koji idu od ostrvske muzike, do klasičnog popa i trepa. Pisali su ga Umberto Tavares, Jefferson Junior i Romeu R3
 
Sve i da vam se ne dopadne njegova pesma, predlažemo vam da protraćite dan preturajući po Instagram profilu ovog prezgodnog momka koji za sada ima 870 hiljada pratilaca. 
 
Ostavi
komentar

Povezano