Nova lica

24.09.2013.

Naya Rivera: U očekivanju prvog albuma Naya Rivera
foto: Deo sa omota albuma
Naya Rivera: U očekivanju prvog albuma

Sexy latina u pohodu na muzičku industriju!

Još kao mala devojčica, Naya je pokazivala talent za muziku i glumu, i svoju karijeru je otpočela pojavljivajući se u mnogim reklamama. Grad Valensija u Kaliforniji nije baš pogodan za građenje karijere u show bizz-u, i zbog toga se Naya seli u Los Anđeles, započevši i modeling karijeru!

Tokom godina glumila je u mnogim serijama poput “The Fresh Prince Of Bel-Air”, “Family Matters”, “Baywatch” i drugim, ali je proboj napravila sa serijom “Glee”, gde glumi raspevanu ali istovremeno zlobnu i promiskuitetnu Santanu Lopez. Tokom prve sezone njen lik se nije mnogo isticao, ali nas je zato u drugoj uverila da fantastično peva, i da ima vrlo prepoznatljivu i karakterističnu boju glasa!

Naravno, lovci na talente iz muzičke industrije su odmah ovo uočili, pa je Naya još 2011. potpisala ugovor sa izdavačkom kućom Columbia Records, o izbacivanju debi albuma! Album samo što nije (barem se nadamo tako), a svi smo imali prilike da čujemo debitantski singl “Sorry”, koji je izašao 17. septembra, i koji je urađen u saradnji sa njenim sadašnjim dečkom Big Sean-om!

Kako zvuči ostatak albuma ove latino zavodnice, tek treba da čujemo, zato – još malo strpljenja!

Ostavi
komentar