Nova lica

20.03.2013.

Natalia Kills Natalia Kills
foto: Youtube screenshot
Natalia Kills

Devojka koja stvarno "ubija" (koliko je dobra)

Natalia Keery – Fisher daleko poznatija kao Natalia Kills objasnila je nedavno u jednom intervjuu da je svoje umetničko ime izvela iz fraze „You Killed it“ što bi u slobodnom prevodu značila „ubio si“ ili „pokido’ si“ a što na kraju ove sleng priče zapravo predstavlja njen perfekcionizam, samokritičnost i detaljnost u radu.

Natalia je rođena u Britaniji (1986. godine) a za svoj perfektan, egzotičan izgled može zahvaliti poreklu svojih roditelja. Majka joj je iz Urugvaja a otac je afro – jamajčanin.

Muziku je počela da piše sa 14 godina a prvi album pod nazivom „Perectionist“ izbacila 2011. godine . Natalia je multitalentovana pa se uporedi bavi glumom, komponovanjem, pisanjem tekstova za svoje pesme, pevanjem a svira gitaru i bubnjeve.

Novi, drugi po redu album najavljen je za početak 2013. godine a prvi singl „Problem“ izašao je pre nekoliko dana.

Ako do sada niste, poslušajte i uživajte! Natalia inače kao svoje uzore navodi mnoge legende od Alanis Morissete preko Gwen Stefani pa do Depeche Mode i Princa i zaista, ako pažljivo slušate i gledate, videćete kako sve ove uticaje kombinuje u svom novom, modernom i originalnom izrazu. Bravo Natalia, you really killed it!

Ostavi
komentar

Povezano