Nova lica

25.07.2018.

Najmlađa indi-rok grupa spremila debi album
foto: Youtube screenshot
Najmlađa indi-rok grupa spremila debi album

Trio Honey Hahs

Jedan od najmlađih bendova na svetu, Honey Hahs, objavio je novi, politički angažovani singl Stop Him u izdanju diskografske kuće Rough Trade. Singl je ispraćen i video spotom.
 
Singl će biti deo albuma Dear Someone, Happy Something koji će biti objavljen 7. septembra. U svojim pesmama održavaju sirovo iskren pogled na svet iz dečije perspektive. Njihove pesme pogađaju i stariju publiku budući zahvaljujući politički angažovanim tekstovima kakav je tekst aktuelnog singla ili Mr. Trump.
 
Produkciju debi albuma ovog mladog trija radio je poznati producent Steve Mackey, koji je predhodno sarađivao sa svetski priznatim bendovima poput Arcade Fire, Florence+The Machine i M.I.A. Jonni Lu Studio je bio zadužen za dizajn omota albuma a samu fotografiju za omot slikao je fotograf Oliver Hadlee Pearch
 
Honey Hahs su do sada podržali mnogobrojni umetnici poput Goat Girl, Fat White Family, Insecure Men, Shame, Micachu and The Moonlandingz pored kojih su između ostalog i nastupale.
 
Poreklom iz Londona, tri sestre (Rovan, Robin i Silvie) imaju prosečnu starost od samo trinaest i po godina. Međutim, godine ih ne sprečavaju da se otvoreno izjašnjavaju kroz tekstove svojih pesama. Rovan svira gitaru i klavir, Robin svira bas i Silvie svira bubnjeve a sve tri pevaju, sklapajući jedinstvene harmonije. 
 
 
Ostavi
komentar