Nova lica

21.07.2016.

Mnogi kažu: HRABRO! Alessia Cara
foto: Scars to your beautiful omot
Mnogi kažu: HRABRO!

Alessia Cara i Scars to your beautiful

Mnogi kažu: HRABRO!, a mora li biti tako? Nažalost, da. Mlada Alessia Cara promoviše singl Scars To Your Beautiful sa debi albuma "Wild Things".

Ova devojka je svojom pesmom Here osvojila srca mnogih ljubitelja muzike i novih lica. Tekst pesme je veoma zrelo dočaravao učmalu atmosferu žurki iako ju je napisala sa samo 17 godina. Ona sada ima dvadeset i hrabro promoviše svoj debi album.

Ono što nam je zapalo za oko je odluka da se pesma Scars To Your Beautiful promoviše pod velom #NoMakeUp „misterije“. Zašto je ovo danas toliki problem? Iako je muzička industrija, i industrija zabave uopšte, do guše u kilogramima šminke i obrađenim fotografijama, napokon se uviđa potencijal ovog „trenda“. Osim što je jednostavnije, mnogo je i zdravije.

Alicia Keys pesme sa nadolazećeg albuma upravo promoviše u ovom stilu. Prirodna lepota, nimalo ili minimalno šminke. Alessia Cara je tokom poslednjeg TV nastupa, gde i izvodi pesmu Scars To Your Beautiful odlučila da to upravo uradi tako. Drago nam je da se napokon dešava ovakva promena a pogotovo što je pionir jedna dvadesetogodišnja devojka, koja svojim pesmama i nastupima može da služi  kao dobar uzor mladima. A i svima nama. 

 

 

Ostavi
komentar

Povezano