Nova lica

15.07.2020.

Lxandra za motivaciju i mir
foto: Youtube screenshot
Lxandra za motivaciju i mir

Predstavljamo njen novi singl Who

Koliko često su vam potrebni oni artisti koji će vam prijati bez obzira na to u kom ste raspoloženju i šta radite, bilo da vam je potrebna motivacija ili potpuni mir? I kada su oni u pitanju, nesumnjivo nam je važan kvalitet njihovog stvaralaštva i baš kao takva pojavljuje se Lxandra.
 
Osim što njena muzika spada u onu koja će nas smiriti i inspirisati na neki način, Lxandra se ne ustručava da se okrene i značajnim temama, kao što je slučaj sa poslednjim singlom Who.
 
„Obično prikazujem snažnu stranu sebe, a u ovoj pesmi htela sam da slavim i ranjivost i snagu koju u njoj možemo da pronađemo“, otkriva Lxandra.
 
Ova talentovana devojka odrasla je na malom ostrvu Suomenlinna u Finskoj, pohađajući muzičku školu u Helsinkiju, pre nego što se seli u Berlin, gde pronalazi svoj beg od realnosti i započinje karijeru.
 
Upravo takav put vidljiv je i u njenoj muzici i vizuelnom identitetu. Tako je, na primer, video za Who nastao upravo na završetku snimanja promotivnih fotografija, dovoljno sanjivih da zajedno savršeno oblikuju ovo izdanje.
 
Who pruža uvid u njen sirov i beskompromisni vokal, a sa njim i iskrenost sa kojom su njene numere napisane. Predstojeći album upravo zato preti da premaši uspeh prethodno objavljenog EP izdanja Another Lesson Learned.
 
 

 

 
Ostavi
komentar