Nova lica

02.10.2013.

Lorde Lorde
foto: Youtube screenshot
Lorde

Misteriozna Jugoslovenka

"U savršenom svetu, nikada ne bih radila intervjue i verovatno bi postojala samo jedna moja fotografija",reči su kojima se u nedavnom intervjuu za magazin Billboard predstavila mlađana Ella Yelich-O'Connor.

Nažalost, ne živimo u savršenom svetu, ali sva sreća živimo u svetu koji iznova otkriva mlade muzičke talente. Među njima je i Ella sa Novog Zelanda, koja svetu postaje poznatija pod imenom LORDE!

Malo se toga znalo o ovoj talentovanoj pevačici nakon što je objavila svoj debi singl "Royals". Kako i sama priznaje, voli misteriju i u doba kada su sve informacije dostupne svima u svakom trenutku, želi biti drugačija i prepustiti svojoj muzici da govori umesto nje.

"Royals" je proveo ukupno šest nedelja na #1 Billboard Alternative Chartu, što je ujedno po prvi put u istoriji te liste da se jedna izvođačica toliko dugo zadržala na samom vrhu. Pre nje, to je pošlo za rukom Alanis Morissette, i to 1995. godine sa singlom "You Oughtta Know".

U intervjuu za novozelandsku TV stanicu 3news Ella je otkrila i svoje poreklo: „...Moja familija je jako bliska i jako bučna. Mi smo Jugosloveni, a svi Jugosloveni su bučni. Ja sam zapravo najtiša u celoj familiji.“

Ostavi
komentar

Povezano