Nova lica

28.01.2020.

Ko je Roddy Ricch sa vrha američkih lista
foto: Youtube screenshot
Ko je Roddy Ricch sa vrha američkih lista

Najpopularniji mladi reper trenutno

Roddy Ricch ime je koje se vidi na svim relevantnim američkim top listama, a preliva se i na evropske. Zbog striminga, moguće je da se sada neko na njima nađe i pre nego što za njega čujemo na radiju ili MjuzNewsu sličnih medija. Ovaj momak je sprečio Justina Biebera da osvoji prvo mesto Billboardove liste, što su svi mislili da je garantovano. Zbog toga moramo da pričamo o njemu. 
 
Mladi reper koji je osvojio američki i evropski kontinent poslednjih nedelja živi vrtoglavi uspeh. Pre svega, to je zahvaljujući pesmi The Box, ali i celom albumu koji je upravo izbacio. 
 
Njegovo pravo ime je Rodrick Moore. On je reper, pevač, tekstopisac i producent. Već nekoliko godina muzička industrija prati njegov umetnički razvoj. Iako je u pitanju mlad autor, njegov debi album Please Excuse Me For Being Antisocial predstavlja zrelog hiphopera, upečatljivog izraza koji je kritičarski nastrojen kako prema okruženju tako i prema sopstvenom životu.
 
The Box nije zvanično objavljen kao singl, ali pesma, zahvaljujući aktivnosti fanova na društvenim mrežama (najviše portalu TikTok), postiže fantastičan uspeh koji je “materijalizovan” i van virtuelnog sveta. Prema mišljenju fanova, pesma The Box govori o Roddyjevom turbulentnom odrastanju, oružanim obračunima i zatvorskoj kazni od nedelju dana koju je odležao sa osamnaest godina.
 
 
Ostavi
komentar

Povezano