Nova lica

04.01.2014.

Kid Ink: MTV Push Artist za januar Kid Ink
foto: MTV PR Photo
Kid Ink: MTV Push Artist za januar

L.A. rap za početak godine

Ovog januara MTV nam predstavlja dvadesetpetogodišnjeg repera Kid Ink-a, koji nam dolazi iz Los Anđelesa, kao MTV Push Artist-a!

Momak koji je prekriven tetovažama od glave do pete proboj na scenu je napravio 2010. godine kada je izbacio mikstejp „Crash Landing“, kojim je privukao pažnju mnogih iz muzičke industrije. Naredne godine je izbacio još jedan mikstejp „Wheels Up“ i krenuo na turneju po SAD-u, a prošle godine svetlost dana je ugledao i njegov debi album „Up & Away“, koji je ušao u Top 20 Billboard liste albuma!

Prošle godine u januaru je potpisao ugovor sa „RCA Records“, i pod njihovom etiketom je objavio album „Bad Ass“, a sada očekujemo i novi album „My Own Lane“, sa koga će prventsveno vrteti pesma „Show Me“, baš u okviru MTV januarskog Push-a, a koju izvodi sa Chris Brownom!

O ovom momku će se tek čuti ako ovako nastavi – njegovi hitovi na YouTube-u imaju preko 60 miliona pregleda, fanovi su poludeli za njimna društvenim mrežama, a modni magnati nude razne ugovore zbog njegovog specifičnog izgleda!

Čekajte i videćete! Uživajte! 

Ostavi
komentar

Povezano