Nova lica

05.11.2012.

James Arthur favorit ovogodišnjeg UK X Factor-a James Arthur
foto: YouTube photo
James Arthur favorit ovogodišnjeg UK X Factor-a

Mladi umetnik iz Jorkšira najozbiljniji kandidat za pobedu u britanskom X Factor-u 2012.

Dvadesetčetvorogodišnji James Arthur iz Jorkšira pre svega nekoliko nedelja sigurno nije ni sanjao da će njegovo ime dobro znati svi koji makar i površno prate britansku muzičku scenu i da će ga imena kao što su Nicole Scherzinger i Gwen Stefani isticati kao najtalentovanijeg kandidata ovogodišnjeg prestižnog takmičenja za muzičke talente, X Factor UK.

Već petu nedelju za redom James tokom subotnjih LIVE nastupa oduševljava kako žiri tako i publiku i osvaja sve veći broj obožavalaca i glasova.Iako ga neki kritikuju da se učšćem u ovom takmičenju 'prodao', James ove optužbe odbacuje tvrdeći da se ni on ni njegova muzika nisu promenili. Tokom svog poslednjeg nastupa proteklog vikenda James je izveo svoju verziju hita Don't speak grupe No Doubt koji je obogatio efektnim RAP delom u kom se direktno obraća svima koji ga prozivaju da je uplovio u komercijalne vode demantujući ih.

U narednih nekoliko nedelja James će se zajedno sa preostalih sedam učesnika boriti za pobedu koja donosi zagarantovanu muzičku karijeru.

Ostavi
komentar

Povezano