Nova lica

28.05.2020.

Italijanka ANNA je sveža ponuda UMG-a
foto: Youtube screenshot
Italijanka ANNA je sveža ponuda UMG-a

Hip-poperka ima uspešni singl Bando

Ova šesnaestogodišnjakinja do februara nije postovala čak ni na društvenim mrežama. Sada se njen singl vrti na svim radio stanicama u Italiji i nekim od najznačajnijih u Evropi. 
 
Tinejdžerka sa severa Italije repovala je uz bit koji je našla na YouTube-u i, iako je njena muzika prvobitno skinuta sa digitalnih platformi, Bando sada beleži veliki uspeh koji, čini se, ne namerava da uspori. Krajem januara ANNA potpisuje ugovor sa Virgin Records, u okviru Universal Music Italia i tada počinje njena avantura.
 
Rep, tvrđi nego što bismo očekivali od šesnaestogodišnjakinje, stiže uz dinamičan bit i zauzima mesto na Deezer i Spotify plejlistama širom sveta. Paralelno sa tim pristiže i radijski uspeh, pa ANNA postaje najmlađa među muzičarima i muzičarkama u Italiji ikada sa ovakvim rezultatima nakon prvog singla.
 
„Malo je devojaka koje repuju. Onih koje to rade dobro još manje... Anna, šesnaestogodišnjakinja iz Specije, ima neverovatan flow i tako moćnu pesmu“, opisao ju je Andrea Laffranchi, jedan od najuticajnijih italijanskih muzičkih novinara.
 
 
Ostavi
komentar

Povezano