Nova lica

02.01.2013.

Imagine Dragons: MTV PUSH Artist za januar 2013. Imagine Dragons
foto: MTV PR Photo
Imagine Dragons: MTV PUSH Artist za januar 2013.

Uspeh kao na filmu

U želji da publici skrene pažnju na dobre, nove bendove i umetnike, MTV je pokrenuo sjajnu inicijativu pod nazivom MTV PUSH Artist. Naziv projekta je zapravo inteligentna igra rečima jer sa jedne strane MTV pomaže kvalitetnim umetnicima da dođu do publike malo ih "poguravši" a sa druge strane se iza PUSH zapravo krije akronim Play Until Someone Hears. Mehanizam je jednostavan - svakog meseca MTV u fokus stavlja jedan bend ili pevača. Nekada će to biti sasvim neafirmisana lica a nekada već poznata ali koja imaju novost koju će uz pomoć MTV-a razglasiti.

Čast da bude prvi PUSH Artist za 2013. ima rok sastav iz Las Vegasa pod nazivom Imagine Dragons. Samostalno su izdali čak tri albuma, ali su početkom 2012. godine izbacili debi izdanje - mini album - za veliku diskografsku kuću. Naziv ovog mini albuma je "Continued silence" a udarni singl je "It's time" koji je savršeno predstavio emociju i dinamiku ovog benda.

Na krilima popularnosti i uspeha koji je usledio sa "It's Time", Imagine Dragons je u septembru 2012. godine izbacio i svoj album prvenac "Night Visions". Album je dobio veoma dobre kritike i prodat je u čak 83.000 primeraka u prvoj nedelji. Tokom 2013. godine biće na turneji po Evropi i Severnoj Americi. Bravo momci!

Ostavi
komentar

Povezano