Nova lica

17.07.2018.

Hrvat i Slovenac u pohodu na svetsku EDM scenu
foto: Youtube screenshot
Hrvat i Slovenac u pohodu na svetsku EDM scenu

Upoznajte duo RICH-MOND

RICH-MOND je novo ime svetske muzičke scene, ali duo čine dvojica iskusnih regionalnih producenata – Domagoj Jakić (Yakka) iz Hrvatske i Robert Sotošek (Robbi) iz Slovenije! 
 
Zajedničkim snagama su stvorili debitantski singl – Touch The Night, za klubove i plesne podijume letnjih destinacija širom sveta, a u tome im je pomogla i talentovana pevačica iz Majamija, Victoria Richard, koja je zaslužna za vokalnu deonicu!
 
U radu na njihovom debitantskom singlu učestvovao je i Nikodem, austrijski producent zaslužan za pesme zvučnih imena ovog žanra, kao što su Klangkarussell, Felix Jaehn...
 
Duo RICH-MOND je nastao sasvim spontano - Robbi je putem društvenih mreža otkrio Yakku i muziku koju stvara ovaj hrvatski house DJ i producent pa ga je ubrzo kontaktirao i predložio saradnju. Razmenom ideja, došli su do zaključka kako obojica žele da stvaraju muziku svetskog nivoa, pa su tokom letnjih meseci prošle godine započeli sa radom na prvom singlu.
 
Kako je pesma ton po ton dobijala svoj oblik, na Yakkin predlog se u proces stvaranja ubrzo uključila i Victoria Richard.
 
 
Ostavi
komentar