Nova lica

24.01.2018.

Digster #SVEŽASREDA: RAYE
Digster #SVEŽASREDA: RAYE

Mjuznews i Digster svake srede predstavljaju novog izvođača!

Sigurno ste je čuli u mega hitu (Ooh, na na yeah) koji je napravila sa Jaxom Jonesom, a sada vam skrećemo pažnju na njen solo rad. 
 
Nakon dva EP-a koja je izdala u 2014. i 2016. godini, RAYE je predstavila svoj pop hit Decline, koji je Mr Eazi začinio svojim afro-beat zvukom.
 
Digster i MjuzNews danas vam predstavljaju novi singl britanske kantautorke RAYE. Neka od najvećih imena u muzičkoj industriji, kao što su Stormzy, Rita Ora, Diplo, Julia Michaels, Mabel, Stefflon Don i Jorja Smith učestvovali su na promovisanju singla Decline preko svojih društvenih mreža.
 
 
Ova pesma, objavljena u novembru prošle godine, predstavlja deo projekta koji je ova mlada umetnica izdala 12. januara.
 
RAYE, vrlo očigledno inspirisana pop i r&b zvukom početka 21. veka, jedna je od najpopularnijih britanskih zvezda u usponu, a Guardian  ju je proglasio umetnicom od koje se najviše očekuje u 2017. godini. RAYE je kao ko-autor i izvođač sarađivala na pesmi Jonas Blue By Your Side, i pomenutom Jax Jones megahitu You Don’t Know Me. Nastupala je na velikim festivalima kao što su Glastonbury  i V Festival, i na turnejama sa Years & Years Jess Glyne, a otvaraće i turneju koju je planirala .
 
Pored pesama koje ona izvodi, RAYE je bila tekstopisac umetnicima kao što su Charli XCX, Nas, Little Mix, Snakehips, Julia Michaels, BloodPop, Ellie Goulding, Diplo i SG Lewis
 
 
 
Ostavi
komentar

Povezano