Nova lica

22.03.2017.

Digster #SVEŽASREDA: Picture This
Digster #SVEŽASREDA: Picture This

Mjuznews i Digster svake srede predstavljaju novog izvođača!

Upoznajte Picture This kroz istoimeno debitantsko EP izdanje kojim su osvojili fanove širom sveta!
 
 
Irski duo Picture This čine Jimmy Rainsford i Ryan Hennessy. Momci sami pišu tekstove i produciraju muziku, a kažu kako se trude da na svakih par meseci objave nešto, iako su svesni da ne smeju da preteraju kako bi publika mogla sve da isprati. Pet pesama sa debitantskog EP izdanja dobile su i prateće video spotove, koji se nalaze na njihovom YouTube kanalu.
 
 
Jimmy Rainsford je najmlađi član devetočlane porodice muzičkih entuzijasta. Bubnjeve svira od šeste godine. Kaže kako se seća da pokraj njegovog kreveta u sobi nije bilo ormara i fioka, već samo Marshallova pojačala. S druge strane, Ryan Hennessy kaže da nikada nije imao posao i da je fudbal njegova najveća opsesija. Muzikom je počeo da se bavi tek sa 18 godina, a gitaru je počeo da svira pre malo više od dve godine.
 

Iako su zajedno počeli da sviraju nedavno, talentovani duo iza sebe ima već rasprodatu solo turneju po Velikoj Britaniji i Irskoj, gde su svirali pred ukupno 30 hiljada ljudi. Prvo EP izdanje Picture This se našlo na vrhovima iTunes listi. Najbolje je prošao debitantski singl Take My Hand - došao je do drugog mesta, dok je njihov božićni singl This Christmas bio najtraženija pesma putem Shazama. 

 

 
 
 
Ostavi
komentar

Povezano