Nova lica

22.11.2017.

Digster #SVEŽASREDA: Miya Folick
Digster #SVEŽASREDA: Miya Folick

Mjuznews i Digster svake srede predstavljaju novog izvođača!

iako peva o problemima pri prilagođavanju, ne sumnjamo da će se Miya Folick uklopiti u vaše plejliste svojim EP izdanjem Give It To Me
 
Miya Folick je iz Kalifornije, a predstavlja aktuelni EP nakon fascinantnog debi izdanja Strange Darling. Miya se vraća sa 5 pesama koje odišu romantičnom melanholijom.
 
Trouble Adjusting je razuzdana i živahna numera koja otvara ovo izdanje, a zatvara ga obrada  čuvene numere Woodstock koju u originalu izvodi Joni Mitchell. Aging se bavi idejom sticanja zrelosti u starenju, a Let’s Pretend je sporija numera sa stihovima o setnoj nežnosti.
 
Singl Give It To Me je hipnotična numera koja podseća na ranjivu neobuzdanost alternativnog roka devedesetih godina, i Miya zvuči samouvereno i moćno. Radnja spota je smeštena na rolerkosteru, i režirala ga je Eva Michon.
 
 
Miya je već privukla ozbiljnu pažnju velikih svetskih publikacija, i The New York Times je pohvalio njen “dar razumevanja neizvesnosti, iskušenja i impulsivnosti”, dok ju je Rolling Stone stavio na listu obećavajućih muzičara i muzičarki u usponu.
 
Ostavi
komentar

Povezano