Nova lica

04.04.2018.

Digster #SVEŽASREDA: 070 Shake
Digster #SVEŽASREDA: 070 Shake

MjuzNews i Digster sredom predstavljaju novog izvođača

Mlada muzičarka koja radi pod imenom 070 Shake, prvi put je zainteresovala javnost svojom muzikom koju je objavljivala na svoj SoundCloud profil. Na muzičku scenu je stupila 2016. godine, kada je zajedno sa svojim kolektivnom 070 objavila singl Trust Nobody
 
Njen muzički doprinos, melanholičan glas i iskreni tekstovi rezultirali su time da popularni Kanye West uvede 070 Shake u svet muzičkih zvezdi, čineći je članom G.O.O.D. Music/Def Jam izdavačke kuće. 
 
U novom izdanju, 070 Shake pravi miks različitih žanrova, i predstavlja nam iskren i melanholičan EP, koji obrađuje teme poput depresije, zavisnosti i seksualnosti.
 

“Uzbuđena sam i želim da nastavim svoj rast na muzičkoj sceni, da proširim svoju publiku i da sa njom nastavim svoj dijalog. Kako naša grupa bude rasla, naša poruka će biti glasnija. Uzbuđena sam o promeni koju moja muzika donosi” kaže mlada umetnica za PAPER magazin.
 
 
Ovaj EP nas podseća da samoljublje nije nužno vezano za uspeh. Čak i umetnici sa velikim muzičkim ugovorima pate od svakodnevnih problema, koji su nekad i samoprouzrokovani. Glitter nam ukazuje na baš te probleme, kao i da nismo sami u situacijama sa kojima se susrećemo tokom života. Svaka pesma donosi drugačiju atmosferu, a numera Mirrors predstavlja centralnu traku izdanja.
 
 
Ostavi
komentar

Povezano