Nova lica

09.09.2017.

Ćerka Lauryn Hill, unuka Boba Marleya Selah
foto: IVY PARK
Ćerka Lauryn Hill, unuka Boba Marleya

Selah debitovala pesmom Breathe

Kada ste ćerka jedne legende, a unuka druge, debi singl biće vam u senci te informacije. 
 
Devojci po imenu Selah sigurno je teško da se bori sa očekivanjima, a pravo da vam kažemo, ni mi nismo načisto. Kada smo kliknuli na pesmu, nismo znali da li želimo rnb sa uticajem reggae muzike ili soulful elektroniku sa porukom mira. Možda smo zamislili rok gitaru i buntovni vrisak, poziv na agresiju i sve suprotno onome što je učila u porodici? Sve je bilo moguće... a dobili smo... pa, prvi pokušaj... 
 
Pesma Breathe nije loša, ali je daleko od nečega što bismo vam prezentovali na sajtu da nema pozadinu koja je u naslovu teksta. 
 
Devetnestogodišnja Selah sigurno ima šta da ponudi. Osim što su joj majka i otac Lauryn Hill i Rohan Marley, šetala se pistama u odeći koju su pravili Beyonce i Kanye, pa družila sa drugim velikim izvođačima. 
 
Selah je završila Univerzitet u Njujorku pre nego što se posvetila muzici, a kaže da joj je mama glavna inspiracija, kao i da je od nje naučila najvažniju stvar - kreativnost se ne požuruje. Neretko joj šalje ohrabrujuće poruke o tome da je to što je sasvim dovoljno, kao i da nikada ne stremi popularnosti, Grammy nagradama i prvim mestima na listama. 
 
Pesmu Breathe možete besplatno preslušati na njenom Soundcloudu klikom na ovaj link. 
 
Ostavi
komentar

Povezano