Nova lica

23.07.2013.

Boyant izbacio debi singl Boyant
foto: Marko Sovilj
Boyant izbacio debi singl

Beograđanin u pohodu na NY

Bojan Petković a.k.a. Boyant je rešio da se oproba u jednoj od najvećih muzičkih mašinerija na svetu, pa vam tako ovog puta predstavljamo njegov debitantski singl za koji je urađen i spot – „Gimmie More“.

Ovaj dvadesetčetvorogodišnji mladić iz Beograda je počeo da piše tekstove i izbacuje singlove sa 15 godina, a svoju muziku je bazirao na hip hop i R’n’B žanru. Ovim singlom Boyant se prvi put predstavlja domaćoj ali i svetskoj publici! Sam singl je urađen u saradnji sa Bojanom Dugićem, koji je poznat po saradnji sa svetskim imenima poput Beyonce, Jay Z, Shakire, Britney Spears, 50 Cent-om, Eminemom, Stingom i drugima, i koji se može pohvaliti sa čak četiri Grammy nagrade, i u saradnji sa Dave Comerford-om, a snimanje je obavljeno u čuvenom njujorškom studiju MSR!

U singlu gostuje i mlada američka nada, Kari Bel, koju smo mogli da vidimo u hitu Chris Brown-a „Gimmie That (Remix)“ featuring Lil Wayne!

Spot je sniman u Njujorku pod režiserskom palicom fotografa, dizajnera i reditelja Marka Sovilja, a sama pesma nam poručuje da se ne zaslepljujemo materijalnim stvarima u vezama, već da nam prioritet bude ljubav!

Boyant-u želimo svu sreću in conquring the USA, a vi uživajte u muzici!

Ostavi
komentar

Povezano