Nova lica

29.07.2020.

Bow Anderson - od sportske do pop zvezde
foto: Youtube screenshot
Bow Anderson - od sportske do pop zvezde

Upoznajte novo lice

Ako Elton John oceni da bi tvoj drugi singl u životu „mogao da osvetli ceo Edinburg“, izvesno je da si na dobrom putu. Upravo to desilo se mladoj Škotlanđanki Bow Anderson sa novom numerom Heavy.
 
Iako prečesto iskorišćen, termin „zvezda u usponu“ savršeno opisuje Bow Anderson, muzičarku koja već na svom prvom izdanju ima saradnike koji rade sa imenima kao što su Beyonce, Alicia Keys, Rag ’n’ Bone Man, Ed Sheeran, Major Lazer i Michael Kiwanuka. 
 
Posle velikog uspeha sa njim, Bow se vraća sa singlom Heavy, i dalje inspirisana svojim prvim raskidom. Ipak, u ovoj odi popu, hip hopu i soulu ona konstatuje da je, kako kaže, odrasla i već nastavila dalje. Mood boost nikada nije bio loša stvar, pa je gotovo sigurno da će slušaocima prijati ovakav stav od mlade i uspešne muzičarke.
 
Nekada profesionalna sportistkinja, Bow se zatekla u situaciji da je povreda srušila sve što je ona želela i na čemu je radila do tog trenutka. Pevajući sa tatom, u trenucima kada je pokušavala da se smiri i zaspi, odlučila je da je muzika mesto na kome će se desiti njen veliki povratak.
 
Ostavi
komentar