Nova lica

27.04.2019.

Bolji pop od ovoga ne može
foto: Youtube screenshot
Bolji pop od ovoga ne može

Upoznajte nove devojke - unperfect

Iz UK-a nam stiže nova grupa devojaka. Tamo stalno pokušavaju da sastave girl group koji će ponoviti uspeh Spice Girls, ali već godinama je suša, čak i ako računamo Little Mix
 
unperfect su proizvod izdavačke kuće Xenomania. Reč je o etiketi koju vodi Brian Higgins, a koja je nastala nakon uspeha koji je imao kao produkcijski tim iza pesama kao što je Believe od Cher, ali i drugih uspešnih za Kylie i Dannii Minogue, Sophie Ellis-Bextor, Pet Shop Boys... Bez njega ne bi bilo grupa kao što su The Saturdays i Sugababes, kao ni hitova za Girls Aloud
 
Činjenica da je on okupio novu grupu za pop je ogromna stvar. Ovo je čovek koji je postavio standarde, a sada i raspolaže sa puno sredstava i zaista ima platformu da lansira nove zvezde. 
 
Četvorka unperfect predstavila se singlom Gots To Give The Girl, a tu je novi EP i kao snimljenih sedam spotova koji će biti objavljivani u narednom periodu. 
 
Sada kada su tu Chloe, Siobhan, Soipan i Tiah, možda ćemo lakše podneti to što ipak se Mutya, Keisha i Siobhan nisu zaista vratile. 
 
 
Ostavi
komentar

Povezano