Nova lica

07.02.2014.

Banks, devojka od koje se mnogo očekuje Banks
foto: www.universalmusic.rs
Banks, devojka od koje se mnogo očekuje

Poslušajte zašto

Jillian Banks, poznatija jednostavno kao Banks, je nova nada etikete Harvest Records od koje se očekuje zaista mnogo i to sa debelim razlogom.

Ova dvadesetpetogodišnja dama iz LA-a, koja se ove godine našla na visokom trećem mestu BBC-evog Sound of 2014 izbora, svoje prve muzičke korake načinila je sa 15 godina, kada je krenula da piše svoje prve tekstove i krenula sa učenjem klavira. Zahvaljujući čarima Interneta i Soundcloudu, njene pesme došle su do šire publike, nakon čega je usledio i ozbiljniji diskografski ugovor i izlazak prvog zvaničnog singla "Before I Ever Met You", u februaru prošle godine a svega mesec dana kasnije izašlo je i njeno prvo EP izdanje "Fall Over".  Primetio ju je ubrzo i poznati radijski voditelj i DJ Zane Lowe, koji ju potom predstavio u svom popularnom radio showu na BBC-u.

U iščekivanju debi albuma, talentovana Banks publici predstavlja novu pesmu – "Brain", koju je u radijskom etru premijerno predstavio upravo pomenuti Zane Lowe u svom show-u na BBC Radio 1, kao 'Hottest Record In The World'!

Pa da čujemo:

Ostavi
komentar

Povezano