Nova lica

09.09.2020.

Baby Queen ima himne trenutka
foto: Youtube screenshot
Baby Queen ima himne trenutka

Upoznajte se sa mladom umetnicom

Momenta kad je za sebe odabrala artist name Baby Queen znala je da je njena umetnička persona kompletna. Ona je krajem avgusta predstavila singl Medicine,  koji vam danas predstavljamo. 
 
Mediji, kako to inače rade, su Baby Queen do sada upoređivali sa zvezdama kao što su Lorde i Billie Eilish. Složićemo se možda po tematici i opštem raspoloženju, premda donosi potpuno autentični izraz. U melanholičnom pop maniru, ona predstavlja svoj treći singl za Polydore RecordsMedicine, u kome govori o svom iskustvu sa mentalnim zdravljem i antidepresivima.
 
Radi se o zamršenoj priči o mentalnom zdravlju i kretanju kroz ovaj svet dok smo u isto vreme nesrećni i potpuno opijeni ovim sajber okruženjem. Reč je o različitim načinima na koje ljudi pokušavaju sami sebe da otupe ili nađu varijantu u kojoj samo postoje u ovom fucking haosu“, objašnjava muzičarka.
 
Bella Latham kaže da je kao najvažniji zadatak imala je da odabere adekvatan artist name, koji će savršeno opisati nju kao ličnost i sve ono što ona ima da kaže. „Mnoge stvari o kojima govorim u svojim pesmama su totalno detinjaste i naivne, ali u isto vreme imam iskustvo i baš dosta teen ljutnje“, govori ona, sada poznatija kao Baby Queen.
 
Ostavi
komentar