Nova lica

01.04.2013.

Austin Mahone, nova tinejdž zvezda Austin Mahoney
foto: MTV PR Photo
Austin Mahone, nova tinejdž zvezda

Justin je out, Austin je IN!

Šesnaestogodišnji, simpatični, Austin Mahone, nije mogao da se pojavi u boljem trenutku! Taman kad je svetska tinejdžerska fascinacija Justin Bieber počeo da stasava i razočarava funove širom planete, vreme je da na scenu stupi novo, slatko i neiskvareno lice – Austin Mahone.

Austin još nema završen album ali tri singla koje je izbacio bili su savim dovoljni da ga lansiraju u sam vrh scene i obezbede mu ogroman broj obožavatelja (tačnije obožavateljki) koji sebe nazivaju „Mahomies“. Da se radi o veoma profesionalno planiranom debiju govori i činjenica da je već na trećem singlu “Say You’re Just a Friend”, sarađivao sa mega zvezdom Flo Ridom a MTV ga je proglasio za MTV Push Artist-a za april mesec.

Austin je rođen u Texas-u 4. aprila 1996., dakle, tinejdžerke, ovan je u horoskopu! Kao i mnoge mlade zvezde današnjice i on je svoju priču započeo tako što je na YouTube postavio svoje snimke sa obradama pesama. Uskoro je usledio debi singl „11:11“ i „Say Something“, a onda je usledio i poziv od iskusnije koleginice Taylor Swift da nastupa kao specijalni gost na njenoj turneji „Red“.

Mladi Justin je reklo bi se, prerano „poleteo“ i napravio veliku grešku dopustivši da pažnja publike skrene sa njegove muzike na brojne istinite ili izmišljene skandale, sasvim je sve jedno. Nakon svega par godina karijere Justin je imao burnu vezu i raskid, navodno je privođen, skidao se u javnosti, povraćao po bini, svađao sa komšijom, pušio marihuanu što je izazvalo bizarnu lavinu tinejdž samopovređivanja #cuttingforbieber itd. Jednom rečju – preterao je.

Svete, zaboravi na Biebera i spremi se za Mahonea!

Ostavi
komentar

Povezano